Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BANVİT O Dışkıları Taşıyan Nakliyeci Firmayı Açıklamalı”

 BANVİT O Dışkıları Taşıyan Nakliyeci Firmayı Açıklamalı”

Bandırma Nakliyeciler Derneği Başkanı Hakan Sukayar, Bandırmadaki kötü kokunun yayılmasına neden olan gübrelerin hangi nakliyeci firma tarafından stok sahasına çekildiğinin açıklanmasını istedi. Sukayar, Bu açıklamadan bizler üzüntü duyduk dedi.

Bandırma Nakliyeciler Derneği Başkanı Hakan Sukayar, Bandırma`daki kötü kokunun yayılmasına neden olan gübrelerin hangi nakliyeci firma tarafından stok sahasına çekildiğinin açıklanmasını istedi. Sukayar, "Bu açıklamadan bizler üzüntü duyduk" dedi.
Banvit AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, kötü kokunun, çiftliklerinden yayıldığı iddiaları üzerine düzenlediği basın toplantısında, "Evet bu gübreler, bizim Külefli çiftliğimizdendir. Bu gübreyi nakliyeciden alan çiftçiler, tarlalarına karıştırmak yerine bekletiyor. Bu yüzden kötü koku ortaya çıkıyor. Konuyu ben de maalesef gazetelerden öğrendim ve ardından kendi imkânlarımızla bu gübreleri yayıp pullayarak gömmeye başladık. Bu rahatsızlık için bizim de üzgün olduğumuzun bilinmesini isteriz." açıklamasının ardından bir açıklama da Bandırma Nakliyeciler Derneği Başkanı Hakan Sukayar`dan geldi.
Sukayar, Ömer Görener`in açıklamasından Nakliyeciler Derneği olarak üzüntü duyduklarını ve konuda adı geçen nakliyecilerin kim olduğunun açıklanmasını istedi. 
Sukayar özetle şunları söyledi; "Sayın Görener`in,"Nakliyeci taşıması gereken emtiayı çiftçiye dağıtmıştır" açıklamasından Nakliyeciler Derneği olarak üzüntü duyduk. Bu sebepten dolayı Sayın Ömer Görener`den ismi geçen nakliye firmasını ve yetkililerinin kamuoyuna açıklamasını istiyoruz. Zira olay Sayın Ömer Görener`in anlattığı gibi ise, nakliye şirketinin emniyeti suistimali bulunmaktadır. Bir diğer husus ise, bu taşınacak emtia nerede stoklanacaktı? Eğer stok sahası mesafesi ile şu an dökülen yer arasında fiyat farkı oluşmuş ise bunda hem Banvit hem de dolayısıyla halkımız maddi zarara uğratılmıştır. Bu konuların açıklığa kavuşturulmasını ve kamuoyuna açıklanması talep etmekte ve de beklemekteyiz."



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı